Roman12386 97 Report post Posted March 30, 2018 Wszystkim forumowiczą chciałem złożyć zdrowych spokojnych świąt Wielkanocnych oraz ładnego dyngusa ( może być udanych połowów ) życzy Roman12386 5 Share this post Link to post Share on other sites
hege 273 Report post Posted March 30, 2018 Dzięki, również życzę Tobie i Wszystkim Użytkownikom forum Wesołych Świąt Wielkanocnych. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Alexspin 2215 Report post Posted March 31, 2018 (edited) Paniom życzę miłego całowania przy jakach, a Panom mokrych jajek... a Wszystkim razem wesołego Alleluja Edited March 31, 2018 by Alexspin 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ozet 1509 Report post Posted March 31, 2018 Zdrowych, wesołych Świąt i nadejścia wiosny... wreszcie PS. Popełniłem plagiat. Spławiku wybacz, ale te życzenia z 2013r. wydały mi się najbardziej "na czasie". 3 Share this post Link to post Share on other sites
wind 2238 Report post Posted March 31, 2018 Wesołych świąt 2 Share this post Link to post Share on other sites
stawny 211 Report post Posted March 31, 2018 Wesołych wszystkim. Pozdrawiam was z nad wody w wielką sobotę. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ozet 1509 Report post Posted April 1, 2018 (edited) Ta wędka, ten podbierak rzucone odłogiem... Niedźwiedź grizli Cię pogonił czy co? Maciej, zerwij tą folię z korka na dolniku, bo nic na tym nie zyskasz. Gdy woda dostanie pod folię, to korek zacznie gnić i będzie robił się czarny. Edited April 2, 2018 by Ozet 2 Share this post Link to post Share on other sites
stawny 211 Report post Posted April 1, 2018 (edited) Wiatr mnie przegonił. Rano dało rade godzine porzucać, a potem zmiana pogody, i ucieczka do domu. Wiem, że mam na korku folię. Zapominam ją zdjąć. Kolega gadał, że ta siatka jak na papugi do łapania, a może na kaczki z trzciny? Od jutra dla Wielkopolski korzystna zmiana pogody. Może przez 3 dni coś na kotwicy zawiśnie. Mam leśne dwa jeziorka do spenetrowania spinningiem w planie. Edited April 1, 2018 by stawny 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wartburg 1244 Report post Posted April 1, 2018 Najlepszego... 5 Share this post Link to post Share on other sites
stawny 211 Report post Posted April 2, 2018 Zając ci spławików nawtykał haaaaaaaa W dniu 1.04.2018 o 17:44, Ozet napisał: Ta wędka, ten podbierak rzucone odłogiem... Niedźwiedź grizli Cię pogonił czy co? Maciej, zerwij tą folię z korka na dolniku, bo nic na tym nie zyskasz. Gdy woda dostanie pod folię, to korek zacznie gnić i będzie robił się czarny. Gonili mnie chłopaki z GSR-u/PSR-u haaaaaa 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ozet 1509 Report post Posted April 20, 2019 Zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych, życzę Wszystkim razem i każdemu z osobna. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Alexspin 2215 Report post Posted April 20, 2019 (edited) Wszystkim - wieeelkich jaj i dłuuugiej kiełbasy... Edited April 20, 2019 by Alexspin 2 Share this post Link to post Share on other sites
Jotes 2836 Report post Posted April 20, 2019 ... i mokrego dyngusa. 3 Share this post Link to post Share on other sites
wind 2238 Report post Posted April 20, 2019 W imieniu Administracji życzę Wam Wesołych Świąt, zdrowia, pomyślności i wielu niezapomnianych chwil nad wodą. 3 Share this post Link to post Share on other sites
hege 273 Report post Posted April 20, 2019 Wesołych Świąt, życzę wszystkim Użytkownikom forum. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Roman12386 97 Report post Posted April 21, 2019 Wam też życzę wesołych świąt oraz mokrego dyngusa Pozdrawiam 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ozet 1509 Report post Posted April 12, 2020 Wesołych Świąt (cokolwiek to znaczy w aktualnej sytuacji). 8 Share this post Link to post Share on other sites
Docio 2605 Report post Posted April 12, 2020 Wzajemnie. Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twoich bliskich. Wszystkiego dobrego dla wszystkich, spokoju i radości. 6 Share this post Link to post Share on other sites
zwykły michał 1175 Report post Posted April 12, 2020 (edited) Wesołych Świąt, takich na jakie możemy sobie pozwolić w obecnej sytuacji. Przede wszystkim zdrowych a reszta się ułoży za jakiś czas. Edited April 12, 2020 by zwykły michał Dopisek 6 Share this post Link to post Share on other sites
Wartburg 1244 Report post Posted April 12, 2020 Tak że teges.... Świąt czy wesołych to nie wiem, a dalej Jak wspomniał Michał - reszta się poukłada 4 Share this post Link to post Share on other sites
Alexspin 2215 Report post Posted April 13, 2020 Nie życzę "wesołych" bo wątpię żeby takie mogły być w tej sytuacji, ale spokojnych, a przede wszystkim zdrowych! Obyśmy to wszyscy przetrwali... 5 Share this post Link to post Share on other sites
Robs 46 Report post Posted April 13, 2020 Wesołych Świąt Wielkanocnych. 3 Share this post Link to post Share on other sites