Robs 46 Report post Posted July 19, 2020 (edited) To nie ryba to traszka. To jednak ryba " babka" Edited July 20, 2020 by Robs 0 Share this post Link to post Share on other sites
ryukon1975 1082 Report post Posted July 19, 2020 (edited) Wpisz w google -babka bycza. Obejrzyj zdjęcia i oceń czy to było to. Tylko obejrzyj zdjęcia a nie jedno pierwsze z brzegu. Edited July 19, 2020 by ryukon1975 2 Share this post Link to post Share on other sites
wędkarstwo z pasją 274 Report post Posted July 19, 2020 babka 1 Share this post Link to post Share on other sites
Alexspin 2220 Report post Posted July 20, 2020 12 godzin temu, Robs napisał: To nie ryba to traszka Tragiczna bzdura Takiej herezji jeszcze nie słyszałem 11 godzin temu, wędkarstwo z pasją napisał: babka Ryba inwazyjna, szkodnik. 1 Share this post Link to post Share on other sites
zwykły michał 1196 Report post Posted July 20, 2020 15 hours ago, Robs said: To nie ryba to traszka Masz kartę wędkarską? Jeśli tak to musiałeś zdać egzamin i jakaś wiedza musiała zostać. Mimo wszystko nie odróżniasz ryby od jaszczurki? 1 Share this post Link to post Share on other sites
wędkarstwo z pasją 274 Report post Posted July 20, 2020 44 minuty temu, zwykły michał napisał: Masz kartę wędkarską? Jeśli tak to musiałeś zdać egzamin i jakaś wiedza musiała zostać. Mimo wszystko nie odróżniasz ryby od jaszczurki? jaszczurki to gady. Traszka jest płazem. Co oczywiście nie zmienia faktu, ze nie jest rybą. 3 Share this post Link to post Share on other sites
zwykły michał 1196 Report post Posted July 20, 2020 Popisałem się wiedzą ze szkoły podstawowej. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Docio 2631 Report post Posted July 20, 2020 Taka ciekawostka - Herpetologia. 2 Share this post Link to post Share on other sites
zwykły michał 1196 Report post Posted July 20, 2020 Szkołę podstawową skończyłem kiedy płazy i gady były klasyfikowane jako oddzielne gromady 2 Share this post Link to post Share on other sites
Docio 2631 Report post Posted July 20, 2020 Ja mam prostrzy podział, na to co wolno nadziać i czego nie wolno. Chodzi oczywiście o haczyk, też. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Robs 46 Report post Posted July 20, 2020 Wybaczcie. To oczywiście ryba babka. Pomylilem się potwornie i dziękuję za uświadomienie mi mojego błędu. Zmylił mnie ten grzebień na grzbiecie. 3 Share this post Link to post Share on other sites