Pawel Pedrasik Napisano Niedziela o 21:39 Zgłoszenie Udostępnij Napisano Niedziela o 21:39 Cześć, jestem wędkarzem i fizjoterapeutą realizuję wraz z zespołem fizjoterapeutów pracę naukową dotyczącą zdrowia, urazów i obciążeń związanych z wędkarstwem (rekreacyjnym i sportowym). Prowadzimy obecnie główne badanie ankietowe, ale równolegle badanie na żywym organizmie - badamy wędkarzy i bardzo zależy mi na udziale jak największej liczby wędkarzy. 👉 Ankieta dotyczy m.in.: urazów i dolegliwości (bark, łokieć, kręgosłup, nadgarstek itd.), chorób i problemów zdrowotnych istotnych w kontekście wędkowania, nawyków nad wodą (czas łowienia, dźwiganie sprzętu, styl łowienia), czynników, które mogą wpływać na kondycję i ryzyko urazów. 🕒 Czas wypełnienia: ok. 7–8 minut 🔒 Ankieta jest w pełni anonimowa 📊 Wyniki posłużą wyłącznie do analizy naukowej 👉 Link do ankiety: https://forms.gle/czfK6JtXdP2JCfNS8 Jeśli wędkujesz – Twoje doświadczenie naprawdę ma znaczenie, niezależnie od stażu, metody czy częstotliwości łowienia. Będę też bardzo wdzięczny za udostępnienie ankiety innym wędkarzom. Dziękuję za poświęcony czas i pomoc Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi