witek1646 Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Kwietnia 2014 Witam, Czy ktoś wędkuje na tym jeziorku? I podzieli sie ciekawymi informacjami? To że jest drogo to wiem
witek1646 Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2014 Witam ponownie, Powiem tak, okres majowy troche słaby, duzo szczupaków ale same maluchy 40-50cm dziennie nawet po 20-30 szt jak nie wiecej rzadko sie trafiały 60-tkwi i wyżej;) dwa tygodnie temu planowałem nocke jednak niestety burze;( byłem tylko 2-3 h nad woda i złowiłem ładnego lina i z 3 krasnopióry jednak nie za duże ;( o tej poze roku bywaly 25-30cm sztuki W każdym bądź razie sezon zaczęty jak na te 3 h to wystarczy;) Pozdrawiam.
okno Napisano 2 Czerwca 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2014 Na jeziorze Choczewskim to tylko z łódki i od strony północnej na granicy zielska tam można złowić dużego szczupaka Pozdrawiam Jan
After262 Napisano 30 Lipca 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Lipca 2016 Witam. Mam zamiar wybrać się tam na rybki w poniedziałek.Chciałem tam połowić z brzegu na grunt.Są tam jakieś miejsca do tej metody bo czytałem że jest ono trochę zarośnięte, a nie chcę jechać tyle km i nie zamoczyć kija. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi