Skocz do zawartości

Gdzie znajdę rzekę górską jak najbliżej Wrocławia ?

Łukasz Szkuć
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Łukasz moja prośba. Zanim zaczniesz wzywać pomocy, spróbuj najpierw udzielić jej sobie sam. Z poniższej strony dowiedziałem się, że wykaz wszystkich wód porozumienia dolnośląskiego znajdziesz w obowiązkowym rejestrze połowów. O ile opłacasz składki to chyba takowy posiadasz. Piszą tam również że mapę wędkarską województwa dolnośląskiego możesz nabyć w siedzibie ZO PZW Wrocław. Gdy już w wykazie lub na mapie, wybierzesz sobie jakąś rzekę/rzeczkę, wpisz w google nazwę rzeki i dopisz np. brania pstrąga (lipienia,głowacicy) Zapewne na różnych forach znajdziesz wpisy łowiących w rzece X. Tak więc po nitce do kłębka dotrzesz do celu.

Edytowane przez wind
edycja linku

Łukasz moja prośba. Zanim zaczniesz wzywać pomocy, spróbuj najpierw udzielić jej sobie sam. Z poniższej strony dowiedziałem się, że wykaz wszystkich wód porozumienia dolnośląskiego znajdziesz w obowiązkowym rejestrze połowów. O ile opłacasz składki to chyba takowy posiadasz. Piszą tam również że mapę wędkarską województwa dolnośląskiego możesz nabyć w siedzibie ZO PZW Wrocław. Gdy już w wykazie lub na mapie, wybierzesz sobie jakąś rzekę/rzeczkę, wpisz w google nazwę rzeki i dopisz np. brania pstrąga (lipienia,głowacicy) Zapewne na różnych forach znajdziesz wpisy łowiących w rzece X. Tak więc po nitce do kłębka dotrzesz Witam 

Witam oczywiście ze opłacam składki  znalazłem rzekę ale 78 km od Wrocławia dla mnie za daleki zobaczę tom mapę morzę coś znajdę dzięki za pomoc pozdrawiam/\