Mateusz Ek Napisano 28 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Macie jakieś łowiska w regionie podlaskim ? Jak tam to jakie, gdzie,jakie sa tam ryby.Najbardziej interesuje mnie grunt"karp ,amur" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_lisek Napisano 9 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 (edytowane) Jeśli chcesz złowić życiówkę to łowisko u stacha, jeśli chcesz się obłowić dużą ilością ryb +0,5kg to nadawki w Wasilkowie, są jeszcze bachury ale daleko od Białegostoku i mało ryb ostatni raz byłem w czasie suszy i nędza, ostatnio obczaiłem fajne łowisko Agroturystyka "Leśna Cisza" Leszczany, jednak latem biorą karasie 300-400g a przynajmniej tego dnia na łowisku u każdego tylko one brały, wczesną wiosna to idealna pora na karpie około 3-4kg, w niedzielę wybiorę się jeszcze raz, film z tego łowiska: jest jeszcze łowisko rysiałówka mały "uroczy" staw, jest jeszcze łowisko topielec ale nie wiem co i jak, większość łowisk ma strony www jeśli będziesz chciał to napisz Edytowane 9 Maja 2016 przez daniel_lisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcixM Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Topilec w ogóle mi się nie podoba, jakoś tam drętwo jest. Ja ogólnie lubię Niewodnice, całkiem miło i spokojnie. Często jeżdżę też na starorzecze za Tykocin, dobre miejsce na liny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi