Hubert Kreja Napisano 24 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Szukam łowiska PZW w odległości do 30km od Obornik, zależy mi głównie na bardzo dużej ilości karpia takiego do 3kg. P.S. C&R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman12386 Napisano 24 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) witam co słyszałem od znajomych to na chrzypsku albo na chudobczycacz lub na liniach 3 są ładne karpi ale gdzie i co i w jakim miejscu to nie wiem , ja łowie na koninie to jest jakieś 5 km od lwówka wlkp. ale to nie jest PZW ale są tam ryby Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Roman12386 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Kreja Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Chrzypskie to tragedia, poza tym należy do Gospodarstwa Rybackiego. Te jeziorka to trochę nie moje rejony 50km to daleko na popołudniowy wypad Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Hubert Kreja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi