AsiaDrozd Napisano 18 Lipca 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Lipca 2017 Witam wszystkich serdecznie Mam na imię Asia i moim nowym zadaniem jest rozwinięcie sklepu internetowego firmy, dla której pracuję. Nie chcę powtarzać schematów i inspirować się konkurencją, dlatego szukam niszy, której potrzeby nie są jeszcze zaspokajane na naszym rynku. Jestem ciekawa czy lubicie gadżety związane z Waszymi hobby? Nosicie koszulki z napisami tematycznymi, pijecie kawę z kubków z nadrukami? Ewentualnie może macie jakieś pomysły czego na rynku brakuje, a co fajnie by się sprawdziło wśród fanów wędkarstwa? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Ultraboat Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Października 2017 W zasadzie większość rzeczy już jest i niemal wszystko można znaleźć w sklepach online, to dotyczy również wędkarstwa. czasem zdarzy się, ze ktoś szuka koszulki z konkretnym nadrukiem lub czapki moro wędkarskiej na której chce naprasować jakiś dodatkowy napis, tylko to przychodzi mi do głowy.
Rekomendowane odpowiedzi