Lena Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Witam miłośników kija i spławika! :-) Mój tato ma za 3 dni urodziny i z tego co wiadomo chce "kija na karpia" . Ktoś mi podpowie co i jak? Bo ja to wiem jak żyłkę rozplątać a nie jaka wędkę kupić :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ethan Chandler Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Nie wiem czy potrzebnie się wypowiadam ale myślę że kupienie komuś kija to misja na miarę lotto. Próba dobrania komuś sprzętu wędkarskiego jeśli go nie weźmie w rękę to jak próba zakupu garnituru na oko. Moja propozycja to karta podarunkowa do jego ulubionego sklepu wędkarskiego, a z pewnością będzie zadowolony i będzie wiedział co wybrać. Pozdrawiam Michał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Napisano 25 Lipca 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 W sumie też dobry pomysł. Dziękuję za podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ethan Chandler Napisano 26 Lipca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Cieszę się że mogłem pomóc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultraboat Napisano 12 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Bardzo fajny pomysł z tą kartą podarunkową i również uważam, że to lepsza opcja niż kupowanie komuś wędki " na siłę", szczególnie nie znając szczegółów. Dzięki temu masz pewność, że ta osoba wybierze to co naprawdę jej się przyda z zakresu akcesoriów wędkarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi