Konrad2601 Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Witam.W tym temacie chwalimy się swoimi rekordami i przygodami jakie przydażyły się nam podczas wędkowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Założyłeś temat to zaczynaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirania Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Tutaj zdjecie z popredniego sezonu z Boleniem złowionym na WIśle w Krakowie. W tamtym czasie udawało mi sie łowić po 4-5 sztuki dziennie. Niestety coraz mniej bolenia a to tak niezsmaczna ryba. Jazia i Klenia nadal jest sporo i można się pobawić malutkimi woblerkami lub owadopodobne przynęty. Szczupaka w tym roku rzadko trafiam Jeżeli chodzi o metody połowu to łowię ostatnio tylko spinning. Czasami robiąc 10 kilometrowe wycieczki wzdłuż brzegu to mi się najbardziej podoba. Po takim wypadzie człowiek dużo lepiej się czuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danio997 Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 (edited) Pirania Ostatnio trudno o szczupaki na rzekach sam wiem bo łatwiej suma złapać niż szczupaka. ostatnio po trzech zarzuceniach miałem suma. Więc dla mnie to jest wyzwanie wyciągnąć szczupaka a sum stał się powszechną rybą. Przynajmniej dla mnie Edited May 11, 2013 by Danio997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts