Kusy Napisano 18 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Godzinę temu, ryukon1975 napisał: Piszesz jak to ktoś kiedyś napisał na innym portalu (wędkarz doświadczony i naprawdę mądry) jak typowy polski wędkarz czyli wędkarz jednej wody. Czyli taki który zna i łowi na dwóch-trzech podobne łowiskach w okolicy, wydaje mu się w związku z tym że wszędzie jest tak samo a on już wszystkie rozumy pozjadał. Ja tam twojej "twórczości" nie śledzę specjalnie, ale lubię jak sam się na minę pakujesz i to nie raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr pogromca Napisano 18 Lipca 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 4 godziny temu, Kusy napisał: U mnie siedzą na haku 5/0 z Mikado. Gdy puszczam swobodnie to opadając gumka zamiata ogonkiem. Nie zachowuje się jak kamień czyli bez najdrobniejszego ruchu opada na dno - bo rozumuje że u Ciebie ma miejsca taka sytuacja? okej dzięki ogólnie jakbyś mógł wysłać zdjęcie uzbrojonej już przynęty to pomogło by mocno bo wydaje mi się że rozmiary i ogólnie kształt haków zależy po prostu od firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi