godi007 Posted July 27, 2023 Report Share Posted July 27, 2023 Witam. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Na początku pragnę zaznaczyć, ze to mój pierwszy post na forum. Za wszelkie gafy przepraszam. To mój początek przygody z wędką. Nigdy nie przypuszczałbym, że wędkarstwo może być takie rajcujące. Zachęcił mnie mój 12letni syn, który spróbował tego w tym roku w świetlicy szkolnej. Chodzimy teraz w wolnych chwilach na jeziorko i do portu spiningować z brzegu czy też pomostu. Mamy również łódź i planujemy też wędkowanie z łodzi. I tu pojawia się moje pytanie. Czy do morskich wędkowań z brzegu i łodzi nada się wędka wymieniona w temacie? Zobaczyłem ją jakiś czas temu w sklepie, w pobliskim porcie. Chcą się jej pozbyć i dają na nią 50% zniżki. Za nową chcą ok. 240zł a facet na OLX chce za używaną 200zł. Strasznie mnie kręci z wyglądu i szczerze mówiąc to napaliłem się na nią jak Arab na kurs pilotarzu. Nad kołowrotkiem się jeszcze zastanawiam. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted July 27, 2023 Report Share Posted July 27, 2023 Na podstawie lokalizacji dedukuję, że mieszkasz w Danii. Może warto zrobić sobie przygodę wędkarską z przewodnikiem. Myślę, że doświadczenie zdobyte w boju pozwoli Ci zorientować się czego potrzebujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godi007 Posted August 6, 2023 Author Report Share Posted August 6, 2023 Hej. Dziękuję za odpowieź. Niestety nie mogłem odpisać wcześniej bo byłem na urlopie i nic a nic nie zaglądałem do neta. Bardzo możliwe, że kupię jakąś wycieczkę na łodzi i zobaczę co z czym i jak. W sumie mam czas i nic mnie nie goni. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts