Jump to content

Savagear Soft4play 8cm

Dawid Wolniak
 Share

Recommended Posts

Witam, 

Sklep, który sprzedaje te przynęty na sztuki np. pirania-sklep.pl

Na stronie producenta znajduje się informacja, że długość przynęt Soft4play to 9,5 cm-13 cm i 19 cm, wiec raczej w wersji 8 cm tych przynęt nie znajdziesz. 

Mariusz w tym roku wychodzą wersje 8cm. Są już w niektórych sklepach m.in. w Bass'ie :) Tylko, że pakowane po 5 w pudełku za 15zł, a ja chciałbym kupić różnokolorowe po 1-2szt. :)

Tak to wygląda:

http://bass-sklep.pl/savage-gear-soft-4-play-8cm-5szt-nieuzbrojone.html

Edited by Dawid Wolniak

Coraz większą ochotę mam na te gumki:) chyba i ja sobie je sprawię na ten sezon, tylko czy rybki również będę miały na nie ochotę? :)

Co do Twojego pytania:) skoro są już wersje Soft4play 8 cm, można spróbować zadzwonić do sklepu i zapytać się czy Ci nie skompletują takiego zamówienia. Bass-Sklep prowadzi również sprzedaż w stacjonarnym sklepie wędkarskim,  więc myślę, że nie było by problemu z takim zamówieniem...

Na upartego bez dzwonienia, możesz kupić  na Allegro SOFT 4PLAY 8 CM 4 zł za sztukę. Użytkownik sprzedający na tych aukcjach prowadzi również sklep internetowy, ale w sklepie nie sprzedaje już tych gum na sztuki.  

Coraz większą ochotę mam na te gumki:) chyba i ja sobie je sprawię na ten sezon, tylko czy rybki również będę miały na nie ochotę? :)

Co do Twojego pytania:) skoro są już wersje Soft4play 8 cm, można spróbować zadzwonić do sklepu i zapytać się czy Ci nie skompletują takiego zamówienia. Bass-Sklep prowadzi również sprzedaż w stacjonarnym sklepie wędkarskim,  więc myślę, że nie było by problemu z takim zamówieniem...

Na upartego bez dzwonienia, możesz kupić  na Allegro SOFT 4PLAY 8 CM 4 zł za sztukę. Użytkownik sprzedający na tych aukcjach prowadzi również sklep internetowy, ale w sklepie nie sprzedaje już tych gum na sztuki.  

No ja podobnie. W tym roku chcę się za nie zabrać. Rok temu kupiłem 9.5, ale jakoś czasu nie miałem i na moje okonie były chyba zbyt duże.

No już napisałem właśnie wczoraj do Bass'a i czekam na odpowiedź :)