Dawid Wolniak Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Znalazł ktoś może w jakimś sklepie takie gumki sprzedawane na sztuki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Spinning- łowienie dla aktywnych" do "Przynęty sztuczne". Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Witam, Sklep, który sprzedaje te przynęty na sztuki np. pirania-sklep.pl Na stronie producenta znajduje się informacja, że długość przynęt Soft4play to 9,5 cm-13 cm i 19 cm, wiec raczej w wersji 8 cm tych przynęt nie znajdziesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Wolniak Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Witam, Sklep, który sprzedaje te przynęty na sztuki np. pirania-sklep.pl Na stronie producenta znajduje się informacja, że długość przynęt Soft4play to 9,5 cm-13 cm i 19 cm, wiec raczej w wersji 8 cm tych przynęt nie znajdziesz. Mariusz w tym roku wychodzą wersje 8cm. Są już w niektórych sklepach m.in. w Bass'ie Tylko, że pakowane po 5 w pudełku za 15zł, a ja chciałbym kupić różnokolorowe po 1-2szt. Tak to wygląda: http://bass-sklep.pl/savage-gear-soft-4-play-8cm-5szt-nieuzbrojone.html Edited February 4, 2013 by Dawid Wolniak Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Coraz większą ochotę mam na te gumki:) chyba i ja sobie je sprawię na ten sezon, tylko czy rybki również będę miały na nie ochotę? Co do Twojego pytania:) skoro są już wersje Soft4play 8 cm, można spróbować zadzwonić do sklepu i zapytać się czy Ci nie skompletują takiego zamówienia. Bass-Sklep prowadzi również sprzedaż w stacjonarnym sklepie wędkarskim, więc myślę, że nie było by problemu z takim zamówieniem... Na upartego bez dzwonienia, możesz kupić na Allegro SOFT 4PLAY 8 CM 4 zł za sztukę. Użytkownik sprzedający na tych aukcjach prowadzi również sklep internetowy, ale w sklepie nie sprzedaje już tych gum na sztuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Wolniak Posted February 5, 2013 Author Report Share Posted February 5, 2013 Coraz większą ochotę mam na te gumki:) chyba i ja sobie je sprawię na ten sezon, tylko czy rybki również będę miały na nie ochotę? Co do Twojego pytania:) skoro są już wersje Soft4play 8 cm, można spróbować zadzwonić do sklepu i zapytać się czy Ci nie skompletują takiego zamówienia. Bass-Sklep prowadzi również sprzedaż w stacjonarnym sklepie wędkarskim, więc myślę, że nie było by problemu z takim zamówieniem... Na upartego bez dzwonienia, możesz kupić na Allegro SOFT 4PLAY 8 CM 4 zł za sztukę. Użytkownik sprzedający na tych aukcjach prowadzi również sklep internetowy, ale w sklepie nie sprzedaje już tych gum na sztuki. No ja podobnie. W tym roku chcę się za nie zabrać. Rok temu kupiłem 9.5, ale jakoś czasu nie miałem i na moje okonie były chyba zbyt duże. No już napisałem właśnie wczoraj do Bass'a i czekam na odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirania Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 (edited) Coś słabo szukacie Panowie a już są od jakiegoś czasu tutaj - Savagear soft 4Play 3,40zł za sztukę Edited February 7, 2013 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts