Jump to content

Wodne Ranczo

hege
 Share

Recommended Posts

Wodne Rancho to wspaniałe miejsce zarówno dla wytrawnych łowców ryb, jak i początkujących wędkarzy.

Oaza wypoczynku dla całej rodziny, która pragnie w spokoju i ciszy odetchnąć świeżym powietrzem, nie wyjeżdżając daleko od Warszawy.

Oferujemy szereg urozmaiconych stanowisk, od typowo karpiowych po miejsca szczupakowe, miejsca odkryte i ocienione, wyizolowane od reszty wędkujących.

Łowisko Wodne Rancho jest ogrodzone posiada sześć niezależnych akwenów o łącznej powierzchni 7 ha.. Woda jest czysta i odpowiednio nasycona mikroelementami niezbędnymi do prawidłowego rozwoju zwierząt, świadczą o tym zamieszkałe tutaj raki i rozmnażające się karpie królewskie, piękne liny, węgorze i amury.

Do dyspozycji naszych gości jest barek, grill, drewniany taras ze stołami przy których można zjeść lody, wypić kawę i nie tylko…

Oferujemy organizację zawodów wędkarskich, pikników, spotkań integracyjnych, jak również innych uroczystości w zależności od potrzeb naszych klientów.

post-2-0-70013000-1320952132_thumb.jpgpost-2-0-28801100-1320952141_thumb.jpg

http://www.wodneranczo.pl/

Byłem dwukrotnie co prawda nie połapałem zbytnio ale to były moje początki z wędką a raczej z Karpiarstwem więc może dlatego, mój kumpel bywał tam częściej i z tego co wiem trochę połowił głównie karpików.Ogólnie bardzo przyjemne miejsce.