hege Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Wodne Rancho to wspaniałe miejsce zarówno dla wytrawnych łowców ryb, jak i początkujących wędkarzy. Oaza wypoczynku dla całej rodziny, która pragnie w spokoju i ciszy odetchnąć świeżym powietrzem, nie wyjeżdżając daleko od Warszawy. Oferujemy szereg urozmaiconych stanowisk, od typowo karpiowych po miejsca szczupakowe, miejsca odkryte i ocienione, wyizolowane od reszty wędkujących. Łowisko Wodne Rancho jest ogrodzone posiada sześć niezależnych akwenów o łącznej powierzchni 7 ha.. Woda jest czysta i odpowiednio nasycona mikroelementami niezbędnymi do prawidłowego rozwoju zwierząt, świadczą o tym zamieszkałe tutaj raki i rozmnażające się karpie królewskie, piękne liny, węgorze i amury. Do dyspozycji naszych gości jest barek, grill, drewniany taras ze stołami przy których można zjeść lody, wypić kawę i nie tylko… Oferujemy organizację zawodów wędkarskich, pikników, spotkań integracyjnych, jak również innych uroczystości w zależności od potrzeb naszych klientów. http://www.wodneranczo.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Byłem dwukrotnie co prawda nie połapałem zbytnio ale to były moje początki z wędką a raczej z Karpiarstwem więc może dlatego, mój kumpel bywał tam częściej i z tego co wiem trochę połowił głównie karpików.Ogólnie bardzo przyjemne miejsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts