mirekjej Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Witamłowi z was ktos moze na olzie ? planuje sie tam jutro wybrac i niewiem jak z rybami na co najlepiej łowic itp. Myślalem o spinningu i gruncie Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Ogólne Rozmowy" do "Śląskie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek.suchan Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Ja polecam łowisko w Gospodarstwie Rybackim w Dolinie Będkowskiej, bardzo ładnie i można fajne zdobycze przywieźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek_dz Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 (edited) Polecam Łowisko wędkarskie – Zbrojewsko pow. Kłobucki, woj. Śląskie Edited April 12, 2015 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajek Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Witam! Przyjechałem na 2 tyg urlopu więc w grę nie wchodzi kupowanie karty. Chciałbym udać się na zasiadke 2/3 dniowa a znajomość wód komercyjnych jest u mnie znikoma (broń boże nie chodzi mi o żadne stawy chodowlane), szukam karpia. W grę wchodzą okolice Częstochowy, najdalej w obrembie śląska. Jeżeli mógłbym prosić o jakieś namiary byłbym wdzięczny. Ryby złapane chciałbym wypuscic i spędzić miło czas nad ładna woda. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek99 Posted April 28, 2022 Report Share Posted April 28, 2022 Zapraszamy na nowo otwarte łowisko komercyjne w miejscowości Rudziniec. Staw o powierzchni 6ha, zarybiony karpiem, amurem, linem, jesiotrem, szczupakiem, leszczem. Najwiekszy dotychczas złowiony okaz przekraczal 17kg. www.malekornaty.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts