mirekjej Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 12 Kwietnia 2013 Witamłowi z was ktos moze na olzie ? planuje sie tam jutro wybrac i niewiem jak z rybami na co najlepiej łowic itp. Myślalem o spinningu i gruncie
hege Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 12 Kwietnia 2013 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Ogólne Rozmowy" do "Śląskie".
piotrek.suchan Napisano 6 Września 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Września 2013 Ja polecam łowisko w Gospodarstwie Rybackim w Dolinie Będkowskiej, bardzo ładnie i można fajne zdobycze przywieźć
wojtek_dz Napisano 17 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Polecam Łowisko wędkarskie – Zbrojewsko pow. Kłobucki, woj. Śląskie Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez wind edycja linku
zajek Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam! Przyjechałem na 2 tyg urlopu więc w grę nie wchodzi kupowanie karty. Chciałbym udać się na zasiadke 2/3 dniowa a znajomość wód komercyjnych jest u mnie znikoma (broń boże nie chodzi mi o żadne stawy chodowlane), szukam karpia. W grę wchodzą okolice Częstochowy, najdalej w obrembie śląska. Jeżeli mógłbym prosić o jakieś namiary byłbym wdzięczny. Ryby złapane chciałbym wypuscic i spędzić miło czas nad ładna woda. Pozdrawiam.
Wojtek99 Napisano 28 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Napisano 28 Kwietnia 2022 Zapraszamy na nowo otwarte łowisko komercyjne w miejscowości Rudziniec. Staw o powierzchni 6ha, zarybiony karpiem, amurem, linem, jesiotrem, szczupakiem, leszczem. Najwiekszy dotychczas złowiony okaz przekraczal 17kg. www.malekornaty.pl
Rekomendowane odpowiedzi