morcin2 Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 wczoraj byłem nad wodą 1h(spławik) z tym właśnie ciastem(1,30zł),podzieliłem to ciasto na 2 części i do jednej części dodałem wanilii(zagęszczacz) drugiej nic nie ruszałem i tak jakby większe zainteresowanie było tym ciastem z wanilią czy dobrze zrobiłem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Jeżeli ryby brały,to znaczy że dobrze zrobiłeś.Sukces w dużej mierze zależy od inwencji wędkarza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morcin2 Posted May 5, 2013 Author Report Share Posted May 5, 2013 zawsze myślałem że do takich renomowanych ciast nie trzeba nic dodawać na łowisku były kaczki to właśnie zraziło mnie dalszego połowu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Renomowane to jest ciasto(pasta) Mystic.To Dragona jest ot jednym z wielu,które może się sprawdzić ale nie musi. A kaczek się nie bój,bo jak mówią :kaczka w wodzie nie bodzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts