mefiu23 Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Witam. Mam prośbe o opinie w/w kołowrotka, chciałbym również dowiedzieć się czy warto go zakupić czy jednak dołozyć pieniądze do bardzo chwalonego red/blue Arc'a. Z góry dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
maksz100 Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 (edited) Jestem właścicielem w/w kołowrotków. Ciężka orka: Red - 10/10 (lekki szum, ale to norma.) Passion 4/10 (czuć prace przekładni) Wykonanie: Red - 8/10 Passion 7/10 Wygląd: Red - 10/10 Passion 8/10 Nawijanie Żyłki: Red - 9/10 Passion - 7/10 Wciąga żyłkę/plecionkę? Red - NIE Passion - NIE Materiały użyte do wykonania kołowrotków: Red - 9/10 Passion - 6/10 Zapasowa szpula: Red - TAK Passion - NIE Hamulec kołowrotka: Red - 9/10 Passion 8/10 Winner - RedArc To tak "ogółem", jak masz pytania to wal. Edited May 11, 2013 by maksz100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefiu23 Posted May 11, 2013 Author Report Share Posted May 11, 2013 (edited) duży plus za tą odpowiedź kolego, tak myślałem że Red jest lepszy, ale mam w sumie zasadnicze pytanie czy uważasz, że stu procentowo opłaca się dokładać do Arc'a, czy Passion też daje rade? bo troche szkoda mi kasy by dołożyć do Red'a, a Spro Passion do najgorszych chyba nie należy co nie? By the way Spin 8/30 Arcus Reasumując odpowiedż mi na pytanie czy Spro passion da rade na mocnym nurcie przy w/w kiju. Pozdrawiam, mefiu Edited May 11, 2013 by mefiu23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maksz100 Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 (edited) duży plus za tą odpowiedź kolego, tak myślałem że Red jest lepszy, ale mam w sumie zasadnicze pytanie czy uważasz, że stu procentowo opłaca się dokładać do Arc'a, czy Passion też daje rade? bo troche szkoda mi kasy by dołożyć do Red'a, a Spro Passion do najgorszych chyba nie należy co nie? By the way Spin 8/30 Arcus Reasumując odpowiedż mi na pytanie czy Spro passion da rade na mocnym nurce przy w/w kiju. Pozdrawiam, mefiu Wybrałbym passiona Edit: A jak często wybierasz się na rybki?, bo jak kilka razy w tygodniu, to Red Edited May 11, 2013 by maksz100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefiu23 Posted May 11, 2013 Author Report Share Posted May 11, 2013 jeśli chodzi o ryby to wekendowa rekreacja, także raz w tygodniu, więc myśle bardziej poważnie o Passionie. A moim rozwiązaniem bedzie ten arcus z passionem, a za jakiś czas będe składał okoniówke to może red arc, bo podoba mi się ten młynek dzięki, bardzo mi pomogłeś, także wybieram passiona i temat do zamknięcia. peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts