pl85 Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Witam szanownych Forumowiczow!Od niedawna mieszkam we Władysławowie i pomyślałem, ze fajnie byłoby sobie powędkować. Jako, że jestem "zielony" w sprawach wędkowania (wędkowałem w tamtym roku dwa razy i złowiłem dwa śledzie ), szukam osoby z którą mógłbym się wybrać na wędkowanie i podpowiedziałaby mi to i owo.Jeśli ktoś z Was wędkuje w tych okolicach i byłby na tyle uprzejmy i pomocny, to chętnie podjadę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Wędkarstwo morskie" do "Umawialnia". Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.wiazarydachowe.pl Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Witam, zostaw jakiś kontakt do siebie. Jeżeli odpowiada Ci jakoś koło połowy października to napewno miejsce dla Ciebie byśmy umówili na szybkiej łodzi Marinero we Władku. Kolega Jan z Kolbud z forum też sie wybiera, także bedzie miał Cie kto wprowadzić. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts