Przemq20 Napisano 3 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 3 Września 2011 Mogę pochwalić sie swoim życiowym rekordem suma mało mu zabrakło do 13kg
Przemq20 Napisano 3 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Września 2011 nastawiałem się na karpia a więc załozone były 4 ziarna kukurydzy. Hol nie był długi bo trwał zaledwie 15min.
Nicco Puccini Napisano 3 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 3 Września 2011 Graty. Sumik na kuku? Trochę dziwne, przecież one podobno mięsko wolą...ale zdarzały się okonie na chleb więc wszystko jest możliwe...A można wiedzieć gdzie?
Przemq20 Napisano 3 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Września 2011 woj. lubelskie Nowa Jedlanka Zbiornik Miejski
MICHNIK Napisano 24 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Października 2011 Wolą mięsko ale nie jest to regułą ja w zeszłym sezonie drapnąłem 7 kilowego malucha na brzoskwiniową kulke proteinową
wozonko14 Napisano 31 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Października 2011 Kiedys tam byłem z ojcem na stawie prywatnym i tam łapało sie na mięso ale tez i na śliwki i dochodziły sumy do 7 kg bardzo fajna zabawa
Gość Karpiu/wedkarz18 Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 10 Listopada 2011 Gratulacje. Wcale się nie dziwie ja kiedys łapałem na spławik sumiki do 0,5kg(Staw). I także na kukurydzę. Nastawiony byłem na karasia a tu sumiki małe, chyba z 15 złapałem.(wypuszczone)
Rekomendowane odpowiedzi