jakub0508 Napisano 3 Maja 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) Witam chce kupic zestaw wedkowy mam 2 opcje JAXON BLACK ARROW CARP 3,60M I C. W. 3LBS, JAXON TOP CARP FRT 500 Zestaw Jaxon lub KONGER GRAFFITI CARP 360/120g, Konger Carbomaxx Iron Carp 340 rd Zestaw Konger za taka sama cene mam jednak dylemat mianowicie nwm ktory zestaw i ktora firma jest lepsza czy pomozecie cos wybrac i doradzic jesli ktos ma taka wedke jak mu sie sprawuje. Z gory dzieki Edytowane 4 Maja 2014 przez hege edycja linków
Euclide Napisano 28 Maja 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Maja 2014 Wiem że temat był założony jakiś czas temu, ale mam nadzieję że nie kupiłeś nic z Twoich propozycji. Stanowczo odradzam takie zestawy, dokładając maksymalnie 100 zł do powyższych cen można kupić już wędkę z kołowrotkiem które starczą na parę ładnych lat i wyciągną każdego karpia który pływa w polskich wodach. Sprzęt z niskiej półki zazwyczaj nad wodą przysparza dużo problemów, szczególnie należy zwracać na jego jakość przy łowieniu karpi. Brań zazwyczaj nie ma za wiele i nie można sobie pozwolić aby sprzęt zawiódł. Nie polecam szczególnie Jaxona, tanie Kongery w 95% przypadkach to 'jednorazówki' i pierwszy poważny sprawdzian zazwyczaj kończy się oceną negatywną.
stawny Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpnia 2014 RAVEN sklepik za 70 zł nawet nawet jedna jest ma ją zresztą wędki karpiowe do 100 zl. polecają na innym forum ale ciszaaaa
Rekomendowane odpowiedzi