gacekmen1 Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 (edited) Witam, jezdzę amatorsko na rybyJeden kij i to wszystko , postanowiłem zakupić cokolwiek ze sprzętu i proszę o poradePotrzebuje wędkę, łapanie z mostku czasami brzeg, jeziora, na podleszczyka, płotke, nawet udało mi się wyrwać kiedyś pstrąga tęczowego, najlepiej dłuższy i lekki.Kołowrotek też bez szaleństw ,tutaj wogóle się nie znamplus jaką żyłkę, spławik, haczyk ?Jeden z forumowiczów w innym temacie polecał takie coś, jeśli nikt nie doradzi lepiej to zamówie chyba właśnie taki zestaw Jeśli na jezioro to pewnie odległościówka. Robinson Dynacore Match plus kręcioł Robinson Gravitex FD i za 150 zł masz sprzęt spławikowy plus chce zamówić takie cośskrzynka wędkarska - siedzisko KongerCzy ta firma jest ok ? moge śmiało zamawiać ?Za wszystko chciałbym zapłacić do 200zł lecz nie jest to sztywna kwota, chętnie dołożę pare złotych jeśli będzie duża różnica w sprzęcieps. Co jeszcze potrzebuję by móc spokojnie łapać ? ps. pozwolenie PZW oczywiście już mam Edited July 14, 2014 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts