LarryKowalsky Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Stycznia 2015 Zalew Zemborzycki - tak zwane lubelskie morze. Zbiornik obfitujący głównie w leszcza i płoć. Nie brakuje jednak takich gatunków jak Amur, Karp, Lin. Z drapieżnika głównie Szczupak, Okoń, Sandacz, Sum, Boleń. powierzchnia: 278ha długość: 2900 m szerokość: 1330 m głębokość: do 4 m długość linii brzegowej: 12 km Dla osób nie znających łowiska i planujących połowy na zalewie polecam strone - http://zalewzemborzycki.com
zzlublin Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2015 (edytowane) Moje dwa szczupaki z tego tygodnia z Zalewu Zemborzyckiego Edytowane 1 Lipca 2015 przez wind pierwsze zdjęcie niezgodne z regulaminem
aleksx501 Napisano 6 Czerwca 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2016 Jako, że w najbliższy weekend będę w Lublinie planuje spędzić niedzielę nad zalewem. Zawitam tam pierwszy raz także moje pytanie - w którym miejscu najlepiej łowić żeby coś wpadło? Chciałbym łowić z gruntu - jakie przynęty? Na jakie ryby mogę się nastawić?
Daniel Sitarz Napisano 13 Września 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Września 2017 Jak powyżej - leszcz i płoć
Rekomendowane odpowiedzi