RybakONB Napisano 21 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Dragon Mikado Który z tych kołowrotków by był lepszy do spinningu będe stosował plecionki ? Jaki byście wybrali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 21 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 (edytowane) Ja bym polecił Spro Passion bo w podobnych kosztach. Edytowane 21 Lutego 2015 przez DawidGorzow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Czemu akurat te spro ? Czytałem też że chwala raz nawet miałem go kupić ale wybrałem RYOBI. Użytkuje go może ktoś z was ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Ja używam Red ARc od spro, miałem tez passiony i bylem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 SPRO No to rozważe jeszcze zakup tego kołowrotka :] I chyba jednak wezmę to SPRO. Cieszy się pozytywami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi