RybakONB Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 (edited) Witam Jakiego feedera by ktoś polecił w teleskopie około 200zł ? Tak jak w temacie najlepiej 360cm cw. min 80g-120g(górna granica). Poniżej <80g nie chce. Mało feederków w teleskopie zna ktoś coś przeglądałem internet i to na razie z ciekawszych ? Tylko do torby mi nie wejdzie gdyż mam 1m i 90cm torby. Teleskop dla tego gdyż zazwyczaj jeżdzę motorkiem na ryby i mi wtedy nie poręcznie wozić długie wędki WĘDKA DAIWA MEGAFORCE TELE 90 360cm 40-90g Oglądałem taką. Tylko najlepiej jak by długoś transportowa nie przekraczała 1m. (Wiem że mam sporo wymagań i ciężko o teleskopowego feedera.) Z góry dziękuję i pozdrawiam Michał. Łowię głównie w stojących ale i rzeczka się trafi Ryby różne: płoć, japanki, karasie, lin zdarzały się okonie nawet na feederka Tak jak z gatunkami to i różnie bywa z wielkościami. York Devil 2 jeszcze takie coś przeglądałem. Ale średnio mnie przekonują York, Jaxon, Konger ma ktoś z tym jakieś doświadczenie ? Nawet w tej aukcji nie ma informacji jakie przelotki i z czego to zrobili... (Te firmy mnie zraziły na początku wędkowania pół sezonu i problemy ze sprzętem) Teraz mam sprzęt: Dragona, RYOBI i nie narzekam Edited May 25, 2015 by wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts