Jump to content

Tele feeder 360cm min<80g , max<120g ok.200zł

RybakONB
 Share

Recommended Posts

Witam

Jakiego feedera by ktoś polecił w teleskopie około 200zł ? Tak jak w temacie najlepiej 360cm cw. min 80g-120g(górna granica). Poniżej <80g nie chce. Mało feederków w teleskopie zna ktoś coś przeglądałem internet i to na razie z ciekawszych ? Tylko do torby mi nie wejdzie gdyż mam 1m i 90cm torby. Teleskop dla tego gdyż zazwyczaj jeżdzę motorkiem na ryby i mi wtedy nie poręcznie wozić długie wędki :)

WĘDKA DAIWA MEGAFORCE TELE 90 360cm 40-90g

Oglądałem taką. Tylko najlepiej jak by długoś transportowa nie przekraczała 1m. (Wiem że mam sporo wymagań i ciężko o teleskopowego feedera.)

Z góry dziękuję i pozdrawiam Michał.

Łowię głównie w stojących ale i rzeczka się trafi :) Ryby różne: płoć, japanki, karasie, lin zdarzały się okonie nawet na feederka :) Tak jak z gatunkami to i różnie bywa z wielkościami.

York Devil 2 jeszcze takie coś przeglądałem. Ale średnio mnie przekonują York, Jaxon, Konger ma ktoś z tym jakieś doświadczenie ? Nawet w tej aukcji nie ma informacji jakie przelotki i z czego to zrobili...

(Te firmy mnie zraziły na początku wędkowania pół sezonu i problemy ze sprzętem) Teraz mam sprzęt: Dragona, RYOBI i nie narzekam :)

Edited by wind