kris1313 Napisano 13 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Nie spotkałem by ktoś publikował link do tej kamery pokazującej w realnym czasie na żywo życie w jeziorze. Oto on http://rybynazywo.pl/ Warto tam zaglądać! Dla mnie jest to fascynujące móc poznawać na bieżąco świat ukryty przed naszymi oczami. Widać sposób żerowania różnych gatunków ryb i ich wzajemne relacje, rozwój roślinności itd.... Poza tym filmiki na stronie też są ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sax Napisano 30 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Proponuje stronke underwater-ireland.com fajne filmiki z podwodnego zycia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majcher92 Napisano 20 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 To i ja dorzucę coś od siebie :-) Nie jest to kamerka z rybami ale ze zwierzętami z lasu,bardzo dobrze wszystko przygotowane,nawet w nocy dobrze widać. strzalowo.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi