maniek85 Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 (edited) Siemka, jako, że jestem nowy chcialym się na wstępie przywitać - Mam na imię Marek i jestem z woj. Lubelskiego. Przygodę z wędkarstwem zacząłem za małolata ale dopioero niedawno wróciłem do tematu wyrabiając papiery. Tak więc zakupiłem sprzęt kierując się podpowiedziami kolegi który siedzi w temacie około kilku lat... a kupiłem: Robinson Kinetik Feeder 3,60 150g + kolowrotek Trabucco Asahi SRX 300 z wolnym biegiemDaiwa Laguna FL390T 3,90 8-35g + kołowrotek Shimano AX 2500 FB Skupiłem się na jeziorkach i tam najczęściej jeżdzę łowić na spławik ale czasami rzucę też na metodę. Na rzekę mam koszyki kwadratowe z dnem i bez, 30g-50g, zestaw z rurką. Rybki jakie mnie interesują to okonie, szczupaczki, liny, karpie oraz leszczyki. Teraz pytanie, czy Daiwą można próbować łowić na gumę z przyponem wolframowym ????? Edited June 21, 2015 by maniek85 Edycja tytułu tematu. Proszę o używanie polskich znaków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts