HarvesterTeam Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Witam, jestem Szymon. Może ktoś z forum zechce mi pomóc. Na wstępie chcę się określić że nie chcę złotego ''lekarstwa'' tylko pomocy że tak się określę '' ogólnej'' gdyż testowałem bardzo dużo rzeczy z marnym skutkiem a więc zaczynam: zbiornik jest nie spuszczany od 25 lat, co roku dopuszczane są ryby które do jesieni są wyłapane w 60% zbiornik o powierzchni 2 hektarów. głębokość waha się od 90cm do 106cm, na całej jego powierzchni zalega mół o gróbości od 3 do 7cm. Moją uwagę przykuła jedna rzecz, a mianowicie szczeżuja pospolita której jest mnóstwo. Zestaw jaki stosowałem to koszyczek przypon własnej roboty, metariał to plecionka jet fisha, hak prologic 6 i 4, pozycjoner i pierścień. Największego karpika jakiego wyciągnąłem miał 18 kg i to tyle z dużych karpi... wiosną tego roku złapałem parę amurów na włos z trzema kukurydzami o smaku miodowym. może coś ktoś podpowie co zmienić? czekam z niecierpliwością Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts