marckus Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Witam, mam nadzieję, że pomożecie:) jak zakończyć linkę muchową pętelką,żeby można było doczepić przypon? Oczywiście dziękować za porady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 (edited) Zobacz ten LINKŻadnych rad czy uwag nie napiszę, bo się na tym kompletnie nie znam. Poszukałem z nudów, bo pada deszcz, więc zajęcia na świeżym powietrzu odpadają. Edited July 26, 2015 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted July 11, 2015 Author Report Share Posted July 11, 2015 Zobaczhttp://www.google.pl/search?q=%C5%81%C4%85czenie+sznura+muchowego+z+przyponem+&btnG=&tbm=isch] Żadnych rad czy uwag nie napiszę, bo się na tym kompletnie nie znam. Poszukałem z nudów, bo pada deszcz, więc zajęcia na świeżym powietrzu odpadają. Dzięki zobaczę co z tego wyjdzie i ile razy coś zepsuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted July 15, 2015 Author Report Share Posted July 15, 2015 (edited) Nie ma to jak szperanie na youtube . Wygląda na proste, tylko jak z wytrzymałością? Jak ktoś wie niech powie Edited July 26, 2015 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrfishing Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Witam, mam nadzieję, że pomożecie:) jak zakończyć linkę muchową pętelką,żeby można było doczepić przypon? Oczywiście dziękować za porady Musisz zakupić specjalny łącznik sznura z przyponem konicznym. koszt czegoś takiego to około 3 zł ale z założeniem musisz kogoś podpytać bo ciężko to wytłumaczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts