marckus Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Witam, mam nadzieję, że pomożecie:) jak zakończyć linkę muchową pętelką,żeby można było doczepić przypon? Oczywiście dziękować za porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ozet Napisano 9 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Zobacz ten LINKŻadnych rad czy uwag nie napiszę, bo się na tym kompletnie nie znam. Poszukałem z nudów, bo pada deszcz, więc zajęcia na świeżym powietrzu odpadają. Edytowane 26 Lipca 2015 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Zobaczhttp://www.google.pl/search?q=%C5%81%C4%85czenie+sznura+muchowego+z+przyponem+&btnG=&tbm=isch] Żadnych rad czy uwag nie napiszę, bo się na tym kompletnie nie znam. Poszukałem z nudów, bo pada deszcz, więc zajęcia na świeżym powietrzu odpadają. Dzięki zobaczę co z tego wyjdzie i ile razy coś zepsuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 (edytowane) Nie ma to jak szperanie na youtube . Wygląda na proste, tylko jak z wytrzymałością? Jak ktoś wie niech powie Edytowane 26 Lipca 2015 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrfishing Napisano 26 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Witam, mam nadzieję, że pomożecie:) jak zakończyć linkę muchową pętelką,żeby można było doczepić przypon? Oczywiście dziękować za porady Musisz zakupić specjalny łącznik sznura z przyponem konicznym. koszt czegoś takiego to około 3 zł ale z założeniem musisz kogoś podpytać bo ciężko to wytłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi