Masters1623 Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Witam, szukam czułej wedeczki DS, lowisko blisko brzegu, glebokosc 1,5-3m, wody stojace bez koszyczka, tylko ciezarek na troku bocznym (max15-20gr), nęcic bede z reki. Wpadly mi w oko te kijki: Dragon Expres Quiver 2,70m/ 10-40gr Dragon Thytan Quiver 2,70m/ 20-40gr Daiwa Laguna Quiver 2,70m/ do 30gr Do tego kolowrotek Daiwa Crossfire 1500 lub 2000A Ktory kijek byl by lepszy, dodam ze nie nastawiam sie na wielkie karpie czy amury, raczej plotka, leszczyk, linek. Kolowrotek jest ok do Quivera czy moze cos innego polecacie. Cena za komplecik max 400zl, firmy typu mikado, york czy jaxon odpadaja z miejsca. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RybakONB Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Mam Dragon Thytan wędke z tej serii tylko spina. Fajnie pracuje używam linki super przekazuje wszystko co dzieje się na końcu linki :-) Szczytówka fajnie pokazuje prace woblera :-) Jak prowadze Horneta to drga jak oszalała :-D Jedyne co się stało to odkleił się ten korek zaślepiający na końcu ale troche PoxiPolu i po sprawie. Może to moja wina ... Wędka cały czas praktycznie na słońcu w czarnym autku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts