Gawlin Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 (edited) Używa ktoś tych gum na co dzień? Ja dopiero od pewnego czasu i muszę przyznać, że jestem zadowolony, aczkolwiek może ma ktoś podobną alternatywę? Napisałem też 2 krótkie artykuły: LINK1 LINK2 LINK3 Edited April 22, 2016 by wind edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Powiem tak,na przynęty keitech'a, jest szał, większość sklepów, poleca "nie wiadomo dlaczego",keitecha tak samo było z przynętami firmy savage gear "Panie na tym jeziorze to tylko na to łowią...", w tamtym roku tak mnie namawiano na przynętę tej firmy. Podobne przynęty kupisz innych firm. Jeśli szukasz alternatywy to znajdziesz ją w każdej przynęcie, tylko trzeba poznać łowisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bednarczak Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Ja mam pecha do tych przynęt. W zeszłym roku nic na te przynęty nie złowiłem przez 12 godzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawlin Posted June 5, 2016 Author Report Share Posted June 5, 2016 Ja mam pecha do tych przynęt. W zeszłym roku nic na te przynęty nie złowiłem przez 12 godzin Trzeba próbować dalej. Na to czy ryba weźmie ma wpływ wiele czynników Pogoda, grubość żyłki, a czasami nawet wielkość agrafki, krętlika itp. itd. Często decydują małe detale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts