ugabanda Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Z powodu pewnych przyczyn - FLYBOARD w pobliżu stanowiska połowów (na pierwszym zdjęciu widać w tle pomost na którym często łapie z brzegu), gdzie często w pobliżu się bawią musiałem zmienić stanowisko. Znalazłem miejsce i zabrałem się do pracy. Oto efekty 3-dniowego wysiłku Z lewej jedno stanowisko o szerokości około 2-2,5 metra z prawej drugie o szerokości 1-1,5 metra, głębokość na skraju trzcin około 1,5 metra a za trzcinami około 2 metry w jezioro idzie spad i troszku zieleninki. Trzcina wykoszona, gałęzie na drzewach podcięte, bo nie dało by się zarzucać wędką. Stanowisko już podkarmiane, teraz tylko wędkę i na ryby. Przyznam się, że wczoraj wieczorem koło 20:30 jak byłem podkarmić, zauważyłem, że się coś dużego między trzcinami wyrzuca - drapieżnik. Poszedłem po spining z małą gumką kolor pomarańcz, główka 4gr. i zacząłem obrzucać miejscówkę. Oto efekty Bolek, nie mierzyłem i nie ważyłem - ale raczej wymiarowy na oko 50 cm miał i podchodził pod 1 kg. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugabanda Posted May 19, 2016 Author Report Share Posted May 19, 2016 No i kolejna rybka, wczoraj koło 21:30 karp taki okolo 1kg Się dzieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugabanda Posted May 29, 2016 Author Report Share Posted May 29, 2016 No i zerwał się karpik około 3kg, już mial wejść w podbierak i wypluł haczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts