ToMa Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Witam Chciałbym się poradzic kolegów bardziej doświadczonych cos o tym kijku moze ktoś sie zetknoł z nim ? Wędka Robinson Tritium Carp 3-skła. 360cm/2,75lbs Długość - 360cm Ciężar Wyrzutowy - 2,75lbs Ilość Sekcji - 3 Długość Transportowa - 126cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Jeżeli chodzi o firmę Robinson to ja jestem jak najbardziej przekonany, posiadam wędki tylko tej firmy i nigdy się nie zawiodłem. Seria tritium to nowość w ofercie Robinsona, ciekawa propozycja na początek za rozsądną cenę tyle ,że ja na twoim miejscu wybrał bym ciut mocniejszy kij 3lbs lub 3,5lbs zawsze to dodatkowy zapas mocy który może się przydać w trudnych sytuacjach Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Hmmm...jakos Robinson,mnie nie przkonuje - nie wiem dokładnie czego szukasz , ale jesli niedrogiego uniwersalnego kijka na miśki - to polecam Daiwe Black Widow Carp - pięknie wykonanie - jak za te pieniądze - faworyt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMa Posted February 26, 2012 Author Report Share Posted February 26, 2012 Tylko Daiwa Black Widow Carp w wiekszości widze są 2 składy( chyba że sie myle) a ja szukam raczej 3 składy bo fura nie ogarnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Black Widow też fajne tyle ,że ciut droższe od Robinsona a i 3 składowe kiedyś widziałem na Allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Przemyśl jeszcze sprawę czy jak juz wydajesz kasę nie lepiej kupić 2składa - praca o niebo lepsza od trójek, a czasem jak sie trochę zakombinuje to transport nie jest takim problemem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 A właśnie co do tych trójek to naprawdę są gorsze od 2 składów bo ja czytałem ,że praktycznie niczym się nie różnią i też przymierzałem się do zmiany na trójki ze względu na transport Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Mam 3 jedną, jak tylko wpadł mi w rece dwuskład - zakochałem się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 ideałem byłby jeden skład kupuj dwa i nawet się nie zastanawiaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
pat8 Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Popieram jak kupować to tylko dwu skład. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts