danio986 Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 znajomy ma na sprzedaż dwa takie kije, nówki, nie używane bo mają na sobie jeszcze takie niebieskie odstające od wędki napisy "Shimano". Za dwa takie kijki chce 220zł. Moje pytanie czy warto i do czego najbardziej będą pasować mi takie kijki? Nawet nie wiem dokładnie czy to są karpiówy dlatego proszę o wyrozumiałość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Witam tak są to karpiówki długości 3.6m 3 funtowe i chyba 3 składowe najlepiej nadają się do łowienia gruntowego z użyciem sygnalizatorów elektrycznych, 220zł za 2szt to moim zdaniem dobra cena. Miałem okazję wyholować na taką wędkę (2 składową) 7kg suma i całkiem nie żle się sprawiła Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Cena bajka Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio986 Posted March 6, 2012 Author Report Share Posted March 6, 2012 kijki już kupione, zobaczymy jak się będą sprawowały ale na razie jestem bardzo zadowolony, wziąłem starego znajomego żeby je obejrzał i mówi że okazja jak chol...a a wasze posty tym bardziej natchnęły mnie pozytywnie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Będziesz na bank zadowolony zalezy jeszcze do jakiej metody będą stosowane...gratki zakupu 3maj sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio986 Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 bede stosowal je tylko i wylacznie do metody gruntowej, moze raz na ruski rok na splawik ale nie lubie metody splawikowej, zdecydowanie moja mocna strona jest metoda gruntowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 jeżeli spławik z tymi wędziskami to ewentualnie żywcowy bo z innym to raczej nidyrydy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts