rabo Napisano 8 Lutego 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Lutego 2017 (edytowane) Witam, Planuję zakup swojej pierwszej wędki gruntowej. Wszyscy polecają feedery więc szukam właśnie w tym zakresie. Wcześniej łowiłem kilka lat na spławikówkach i spiningu. Gdzie planuję łowić- Odra oraz jakieś stawy. Ryby jakie planuję na nią łowić to leszcze, liny, płotki czy karpie. Nie znam się za bardzo na tym sprzęcie ale przeglądając forum i sklepy znalazłem kilka według mnie ciekawych ofert w interesującym mnie przedziale cenowym - do 200zł za wędzisko i kołowrotek. Chciałbym Was prosić o jakieś porady dotyczące zakupu Kołowrotki: 1. Cormoran Black Bull 6PiF 2. JAXON TOP FEEDER 3. JAXON CONDOR GT Wędziska: 1. JAXON ARCADIA FEEDER 2. MIKADO GOLDEN LION ULTRAFEEDER 3. MIKADO GOLDEN LION FEEDER Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi! Edytowane 8 Lutego 2017 przez hege edycja linków
szpifa7 Napisano 16 Lutego 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Lutego 2017 (edytowane) Jeżeli nie chcesz żałować wydanej kasy to pomnóż min. młynek x2 i wykałaczkę tyż x2 , uważam, że w tym przedziale to już patyki i młynki są godne polecenia.. Mikado Golden Bay Feeder 30/140g sam używam 2 szt. i są super dł. sam zdecyduj , Dragon Flash FD 1030l i mogę ci polecić taki oto młynek,miałem w rękach i robi dobre wrażenie . Reszta zależy od ciebie. Edytowane 16 Lutego 2017 przez wind edycja linków
Rekomendowane odpowiedzi