Pio321 Napisano 15 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 (edytowane) Koledzy, sprawa ma sie tak. Moge przeznaczyc na zakupc sprzetu 1100zl.. wiem , to malo. Ale chcialbym zakupic dwie wędeczki , wiadomo dwa kolowrotki. Na koj i kolowrotek chciałbym wydać 300 zl ( jeden zestaw ) za reszte kupic akcesoria Metoda jaka lowie to na koszyczek z gruntu i spławikówka. Głownie na jeziorkach gdzie jest stojaca woda , na dwoch czy trzech lekki nurt gdyz sa polaczone z ujsciem do rzeki. Rybki w sumie kazdy gatunek , jednak glownie leszczyki , liny , plotki, karpie i zdarzylo mi sie kilka razy wycholowac węgorza na owych lowiskach. Łowię z brzegu. Żadnych łódeczek itp :-) preferuje wędki składane na tzw trzy. Teleskopy to nie dla mnie .. Oczywiscie w tej cenie chcialbym tez zakupic sygnalizatory bran , skrzyneczke wedkarska. Znawca dziedziny jednak jestem na tyle by dobrac sobie sprzet. Przejrzalem allegro itp ale no nie moge sie zdecydowac , wiec musze zapytac Was koledzy :-) POMOŻECIE ? Dzieki za pomoc :-) Edytowane 16 Lutego 2017 przez Pio321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi