zlotowq Napisano 19 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 (edytowane) Witam wszystkich:) Poszukuję młynka do feederka cw 100. Planuję łowić na zbiornikach bezodpływowych chociaż czasami mogą zdarzyć się rzeki. Głównie będzie to biała ryba. Znalazłem kilka i proszę o opinie lub polecenie jakiegoś do 150 zł. Moje propozycje : OKUMA ENDURO BAITFEEDER 155 OKUMA SILVARA PRO BAITFEEDER MIKADO MANARO MIKADO DA VINCI CARP OKUMA REVENGER PRO Edytowane 19 Lutego 2017 przez hege edycja linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max-wo Napisano 19 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Mistrall Navigator sam posiadam do matcha jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristian Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 z tych kołowrotków co wymieniłeś to najbardziej mi wpadł w oko da vinci tylko myśle ze rozmiar 4 lub 5 tysiecy byłby gitara do tego ma wolny bieg z tego co widzę a nigdy nie wiadomo bo nie wszędzie drgająca szczytówka się nadaje ja osobiście na feedera miałem mały kołowrotek dragona elite pro 520 i naprawdę wytrzymywał niejedną dużą rybe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Napisano 7 Marca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Robinson wypuścił nowy kołowrotek do feedera o nazwie Robinson Method Feeder. Proponował bym wielkość 305. Dodatkowo posiada on wolny bieg, co czyni go jeszcze bardziej uniwersalnym. Uważam, że w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz ! Daj znać co wybrałeś ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarot Napisano 7 Marca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Do 200 zł to obojętnie co weźmiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi