Maja Kamil Mikołajczyk Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Witam czy ten mlynek zrobi robote na lekkej gruntowce? Lowie na karpiowki 390cm koszykami do 40g plus zaneta jakies 80g wszystko ? A moze polecacie cos innego w tym przedziale cenowym tylko z przednim hamilcem. Nie jezdze na karpie tylko jeziora leszcze itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quest001 Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 witam nie posiadam tego kołowrotka ale on spokojnie powinien dać rade na grunt ale za to mam tego warjata "JAXON NEO METHOD FEEDER" i mogę go polecić nie jest drogi a daje rade. Łowię podobnie jak ty tylko używam wędki 360cm przeważnie korzystam z koszyczków 30g + zanęta i nie robi to na nim wrażenia. Ostatnio złowiłem karpia 7,5 kg i nadal śmiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja Kamil Mikołajczyk Posted June 22, 2017 Author Report Share Posted June 22, 2017 Musze go zobaczyc wszyscy polecaja firmy shimano daiwa dragon okuma i jest ciezki wybor ja jezdze raz na tydzien na zasiadki i nie potrzebuje kolowrotka za 300zl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quest001 Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 to prawda teraz jest ciężko wybrać coś dobrego i do tego w przystępnej cenie a ten kołowrotek co panu polecałem jest w dobrej cenie dobrze wykonany no i ogółem wart swojej ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts