Maja Kamil Mikołajczyk Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwca 2017 Witam czy ten mlynek zrobi robote na lekkej gruntowce? Lowie na karpiowki 390cm koszykami do 40g plus zaneta jakies 80g wszystko ? A moze polecacie cos innego w tym przedziale cenowym tylko z przednim hamilcem. Nie jezdze na karpie tylko jeziora leszcze itp.
quest001 Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwca 2017 witam nie posiadam tego kołowrotka ale on spokojnie powinien dać rade na grunt ale za to mam tego warjata "JAXON NEO METHOD FEEDER" i mogę go polecić nie jest drogi a daje rade. Łowię podobnie jak ty tylko używam wędki 360cm przeważnie korzystam z koszyczków 30g + zanęta i nie robi to na nim wrażenia. Ostatnio złowiłem karpia 7,5 kg i nadal śmiga.
Maja Kamil Mikołajczyk Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Czerwca 2017 Musze go zobaczyc wszyscy polecaja firmy shimano daiwa dragon okuma i jest ciezki wybor ja jezdze raz na tydzien na zasiadki i nie potrzebuje kolowrotka za 300zl.
quest001 Napisano 23 Czerwca 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwca 2017 to prawda teraz jest ciężko wybrać coś dobrego i do tego w przystępnej cenie a ten kołowrotek co panu polecałem jest w dobrej cenie dobrze wykonany no i ogółem wart swojej ceny.
Rekomendowane odpowiedzi