Natkanatka Napisano 19 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Hej założyłam tu konto, aby prosić was o pomoc. Szukam lornetki na prezent urodzinowy chciałam wydać 700-800zl. Ma to być prezent dla teścia, który jest wielbicielem wedkarsta. Liczę na wasza pomoc. Ja to zielona jestem w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeszczNaTwarzy Napisano 13 Września 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Polecam lornetki które mają dużą soczewkę np. 10 bądz 15x70, w tym budżecie możesz zerknąć na model Delta Optical FOREST II 12x50. Na pewno się sprawdzi, a w nocy moze posłużyć nawet jako noktowizor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishingcenter Napisano 29 Października 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Witam Wszystkich na forum. Im większa soczewka tym lepiej i chodzi przede wszystkim o samą widoczność, akurat model Delta Optical jest często polecany na forum i również uważam, że w tym budżecie to bardzo dobra propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi