prejsu123 Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Witam wszystkich forumowiczów, chciałbym poznać opinie na temat tego łowiska. Jadę tam w dniu jutrzejszym z zamysłem uplowania dużego karpika. Chciałbym poznać Waszą opinię, co można tam upolować bo słyszałem że woda jest cudowna a ryby gigantyczne. Jak uda się coś upolować napewno się pochwalę :-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareczek Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Witam, I jak było ? - też się tam wybierałem ( znajomy polecał) ale w związku z małą ilością informacji o zarybieniu dałem sobie spokój... Daj znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
prejsu123 Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 Rewelacja, woda lazurowa, dużo wykładek takich 16-17kg na płytkiej wodzie. Dużo ładnego amura chodzi w brzegu z góry normalnie widać okazy po 1m jak w stadach po 4 sztuki pływają. Coś pięknego!!! Zanęciłem dużą ilością peletu o zapachu fresh fish z dipem o tym samym zapachu, trochę sypkiej zanętki sensasa na karpia i dużo kukurydzy. Pierwszy odjaz 10kg po 1,5 godziny na kulkę 20mm fresh fish z tym samym dipem. 5kg-7kg 4 szt w 2,5 godziny. W nocy odjaz na 40m na śmierdziucha ale nie miałem przyponu strzałowego więc przetarł mi żyłkę na wystającej burcie. Grubo ponad 12kg musiał mieć coś niesamowitego. Dużo leszcza ładnego na przyłowie, a największą frajdę dało mi złapanie pięknego karasia złocistego 2,5kg na kulkę 12mm ananas z dipem ananasowym. Często na duże kulki można złowić jazie pod 3kg ja wyjąłęm takie 2. Wszystkie ryby niesamowicie zdrowe, ładny wygląd nie pocięte, a dla ciekawostki jedna 10kg miała kupę mleczu więc jest szansa że normalnie się rozmnażają!!. Polecam, byłem już wiele razy na Okoniu, Krzyczkach, Halinowie, Ossowie, Nowodworach, z pewnością to łowisko jest już moim 100% faworytem. Dużo teraz już tam zmieiają po starym właścicielu, otwiera się jakaś mała knajpka, dobre zaplecze biwakowe, łodki do wynajęcia, kąpielisko, piękny pomost, oraz niedrogi dobry nocleg+okolica sprawia że te 90km od Warszawy jest warto pojechać. Jak będziesz chciał zdjęcia to pisz mi na maila hurtownia4women@wp.pl Pzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts