emateu90 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 (edited) Witam, czy używał ktoś żyłek Daiwa? Szczególnie chodzi mi o typowo karpiowe - INFINITY DUO CARP 0,36 - INFINITY SENSOR 0,36 oraz jedna uniwersalna - EXCELER 0,35 Proszę o opinie, ewentualnie jakieś propozycje innych których używacie i są godne polecenia(np. TB, K-Karp Trabucco, Dragon itp). Chodzi mi o żyłkę 0,35-0,36mm na karpie/amury do 20kg. Wcześniej łapałem kilka sezonów na Xcelon Sufix. Edited July 15, 2012 by emateu90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syriusz Black Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 (edited) INFINITY DUO CARP 0,36 nigdy nie widziałem do 20 kg. Zdecydowanie odradzam żyłkę, lepiej kupić plecionkę która umożliwi dalsze rzuty i nie jest wcale taka droga. Ja posiadam taka: Rumpol Carp Master i jestem zadowolony. Jak widać cena nie duża 0,28mm - 22,50kg Edited August 23, 2012 by hege edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emines Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Witam mam Pytanie do Syriusza Blacka a daleko żucasz na takiej żyłce ?? tak na oko z ile mm?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts