emateu90 Napisano 15 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) Witam, czy używał ktoś żyłek Daiwa? Szczególnie chodzi mi o typowo karpiowe - INFINITY DUO CARP 0,36 - INFINITY SENSOR 0,36 oraz jedna uniwersalna - EXCELER 0,35 Proszę o opinie, ewentualnie jakieś propozycje innych których używacie i są godne polecenia(np. TB, K-Karp Trabucco, Dragon itp). Chodzi mi o żyłkę 0,35-0,36mm na karpie/amury do 20kg. Wcześniej łapałem kilka sezonów na Xcelon Sufix. Edytowane 15 Lipca 2012 przez emateu90
Syriusz Black Napisano 22 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) INFINITY DUO CARP 0,36 nigdy nie widziałem do 20 kg. Zdecydowanie odradzam żyłkę, lepiej kupić plecionkę która umożliwi dalsze rzuty i nie jest wcale taka droga. Ja posiadam taka: Rumpol Carp Master i jestem zadowolony. Jak widać cena nie duża 0,28mm - 22,50kg Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez hege edycja linków
Emines Napisano 22 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpnia 2012 Witam mam Pytanie do Syriusza Blacka a daleko żucasz na takiej żyłce ?? tak na oko z ile mm??
Rekomendowane odpowiedzi