Emines Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam czy ktoś mi pomoże w doborze i wyborze dobrego kołowrotka do wędki MIKADO TRYTHON FEEDER 360/100g. Wędkę zamówiłem niedawno muszę teraz tylko czekać na kuriera.Teraz mam nowy problem z doboru kołowrotka. O to moje propozycje kołowrotków opiszcie mi czy dobre są i wgl a i czekam na wasze opinie sprawdzonego sprzętu jak to niektórzy mówią sprzętu nie do zatarcia 1. KONGER IMPERIAL PRO CARP540 2. KONGER Team Konger 630 RD 3. Mikado Manaro 750 4. MIKADO DELIGHT 760 Czekam na wasze opinie i pomoc i propozycje własnego sprawdzonego sprzęt dziękuje i pozdrawiam
wędkarz12 Napisano 27 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpnia 2012 Ja mam Mikado Manaro jest bardzo dobry nie miał ani jednej kotnuzji świetnie spisuje się przy holu Karpi, Linów i innych ryb. Szczerze polecam ten kołowrotek
Emines Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 27 Sierpnia 2012 A co sądzisz o reszcie kołowrotków i jaką masz wersje tego mikado manaro?
Kadebla Napisano 1 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2012 Wejdz na Ebay.co.uk i wpisz Cormoran Cormax. kolowrotek nie do zatarcia
Tobek_63 Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2013 Mikado tez przerabiam, ale nie pasuje mi jakos, wlasnie szukam czegos innego też, moze ten cormoran
Rekomendowane odpowiedzi