wędkarz12 Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Nie długo wybieram się na zakupy chcę kupić przynęty na okonia szczupaka i sandacza. Nie wiem jakie są najlepsze zwykle łowie na rippery, wahadłowki, obrotówki czy też wszelkiego rodzaju twistery. polećcie mi jakieś skuteczne przynęty i ich kolory Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Z riperów mogę ci polecić uniwersalne Mikado Fishuntery bardzo przyjemna fajnie pracująca w wodzie przynęta, co do kolorystyki to na okonie i szczupaki niezawodna była perła z czarnym grzbietem i czerwoną mordką na szczupaki także ten sam wariant tyle ,że z niebieskim grzbietem i również całe niebieskie, co do sandaczy to możesz wypróbować nieco ostrzejsze kolory fluo np: żółty czy pomarańczowy.Na sandacze polecam także gumy Dragon Mamba Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarz12 Posted August 27, 2012 Author Report Share Posted August 27, 2012 (edited) czyli na okonie taki Kopyto Mikado Fishunter 10.5cm / 63 na szczupaka taki Kopyto Mikado Fishunter 10.5cm / 115 a na sandacza taki Dragon przynęta Mamba o takie kolory ci chodzi ? jeszcze jedno pytanie, czy łowiłeś na te przynęty co mówiłeś ? Edited August 27, 2012 by wind edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirania Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 (edited) Ja mogę polecić gumy Relaxa bardzo miękkie i fajne. Mam również zupełną nowość na naszym rynku i rzadko dostępna przynęta Gunki, bardzo miękki i cienki ogonek warto spróbowac pewnie w okolicy będziesz miał taką przynęte tylko Ty : link Jeżeli szukasz DRagona to mam pełną ofertę tych gum. Łowiliście na Savage Gear z maską ? Lepszej pracy nie widziałem szkoda tylko ,że urwałem wczoraj - Edited August 27, 2012 by wind edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts