Jump to content

Jakie przynęty kupić ?

wędkarz12
 Share

Recommended Posts

Nie długo wybieram się na zakupy chcę kupić przynęty na okonia szczupaka i sandacza. Nie wiem jakie są najlepsze zwykle łowie na rippery, wahadłowki, obrotówki czy też wszelkiego rodzaju twistery. polećcie mi jakieś skuteczne przynęty i ich kolory

Z riperów mogę ci polecić uniwersalne Mikado Fishuntery bardzo przyjemna fajnie pracująca w wodzie przynęta, co do kolorystyki to na okonie i szczupaki niezawodna była perła z czarnym grzbietem i czerwoną mordką na szczupaki także ten sam wariant tyle ,że z niebieskim grzbietem i również całe niebieskie, co do sandaczy to możesz wypróbować nieco ostrzejsze kolory fluo np: żółty czy pomarańczowy.Na sandacze polecam także gumy Dragon Mamba

Ja mogę polecić gumy Relaxa bardzo miękkie i fajne. Mam również zupełną nowość na naszym rynku i rzadko dostępna przynęta Gunki, bardzo miękki i cienki ogonek warto spróbowac pewnie w okolicy będziesz miał taką przynęte tylko Ty : link

Jeżeli szukasz DRagona to mam pełną ofertę tych gum.

Łowiliście na Savage Gear z maską ? Lepszej pracy nie widziałem szkoda tylko ,że urwałem wczoraj :angry: -

Edited by wind
edycja linków