Robertxxx Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 Panowie, jutro będę na zalewiku, wielkości 200mx300m, głębokość do 3 m, na srodku wyspa Pogoda w miare ok. Jakiej długości przypon byście dali:)? I co na hak:)? Kupiłem białego:). I zanęte karpiowa / truskawka. Hak raczej mniejszy założę, bo czytalem,ze jesienia tak.lepiej bo az tak ryba nie zeruje Na giganty sie nie nastawiam Lowie na grunt i koszyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kopala Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 Klasycznie przypon 20cm. A na włos biały robak na klipsie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertxxx Posted November 6, 2020 Author Report Share Posted November 6, 2020 Aaa to ja moze powiem,ze karpiarz ze mnie zaden:) ostatnio zlowilem tam mala sztuke 2 kg. Lowie na zwykly hak:) cos tu pokombinowac chalupniczo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 Cześć. Pozwolę się podpiąć pod temat. A co sądzicie na obecną porę zapolować na karpia z kulką pop up pikantna kiełbasa? Jakaś mniejsza taka np 9mm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kopala Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 13 godzin temu, Robertxxx napisał: Aaa to ja moze powiem,ze karpiarz ze mnie zaden:) ostatnio zlowilem tam mala sztuke 2 kg. Lowie na zwykly hak:) cos tu pokombinowac chalupniczo? Jak na sam to pento białych albo duża rosówa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kopala Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 9 godzin temu, Mateusz Carp napisał: Cześć. Pozwolę się podpiąć pod temat. A co sądzicie na obecną porę zapolować na karpia z kulką pop up pikantna kiełbasa? Jakaś mniejsza taka np 9mm? Smak kulki ok ale rybę musisz znajść i zanęcić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 A jaki zapach zanęty będzie pasował z kiełbasą? Chodzi mi o kupną zanęte. Cynamon był by ok? U mnie niestety pogoda do ... ale może jutro lub przyszły weekend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts