Wędkarka Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Witajcie, potrzebuję pomocy przy wyborze bolonki dla męża. Ma urodziny, a niedawno został mężem , więc na miły nowego życia początek może jakaś wędka. Kilka miesięcy temu połamała mu się bolonka Shimano i wiem, że marzy mu się nowa. Też łowię, od kilkunastu lat, choć mniej finezyjnie po prostu lubię posiedzieć, a czasem nawet zjeść to, co złowię. Ale do rzeczy. Mąż jest dość wybredny, jeśli chodzi o sprzęt. Znalazłam Shimano Technium DX TE GT 5-800 Długość: 7,85m Ciężar wyrzutowy: 4-20g Waga: 405g Dł. transportowa: 142cm Ilość części: 8 Proszę o pomoc, bo nie mam doświadczenia w wyborze sprzętu. Czy to wędzisko będzie ok? Długość przyjemna, dość lekka, ale jak z wyważeniem i pracą? Może polecicie coś tańszego o podobnych parametrach? Będę wdzięczna za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Jedyne, co można polecić, to niech nigdy nie zapomina doceniać skarb, jaki ma w domu, czyli żonę, która podziela jego pasję... Gratulacje dla Was obojga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts