Domek29 Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Chciałbym zakupić któryś z tych zestawów woblerów, ale nie wiem czy któreś nadają się na połow okoni, szczupaków w wodach stojących i rzekach. A oto te zestawy: 10 WOBLERÓW W SUPER NISKIEJ CENIE (2826968729) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 15 ŁOWNYCH WOBLERÓW EXTRA KOLORYSTYKA - PROMOCJA!! (2848847987) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ZESTAW WOBLERÓW WOBLERY 10 szt + PRZYPON GRATIS (2858495759) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. PROSZĘ o POMOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Zapomnij o takich zestawach. bo kupno tego typu woblerów to wyrzucanie kasy w błoto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domek29 Posted December 9, 2012 Author Report Share Posted December 9, 2012 a jakie woblery byś mi polecił na szczupaka lub okonie, bo nie wiem jakie wybrac, a dużo nie kupie bo są drogie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 A muszą być woblery? Ja bym bardziej gumy polecał, z którymi będziesz miał większe pole do popisu tym bardziej, że nie chcesz dużo kasy wydać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirania Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Zapraszam do PIrani możemy coś wspólnie wybrać od 9zł do 40 za sztukę Na okonie polecam wertykalne pracujące: Chubby Darter, wirujący ogonek mam świetne wyniki na to. Jeśli coś na szczupaka to jakiegoś pike'a polecam one są kanibalami i gustują w tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salmon-studio1 Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Witam Sam robię sobię woblery od 2004 roku i na nie łowię mam kilka zestawów na allegro i rodzaje korpusów zainteresowanych zapraszam pod ten link http://www.allegro.pl/listing/user.php?us_id=27274224 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts