Radzio55 Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 (edited) Witam.Mam na sprzedaż łódź do wywozu zanęty Feeder Boat II. Jest to Polska solidna konstrukcja o wymiarach: długość 73 cm szerokość48 wysokość 29 waga 11kg. Konstrukcja pozwala na pływanie na średnich falach na jeziorze. Może przewozić 8 kg (informacje producenta), ale osobiście nie przekraczałem 3 kg. Łódź posiada aparaturę działającą w paśmie 2,4 Ghz, dzięki czemu łodzią nie może sterować nikt inny prócz nas, jak to może się zdarzyć przy paśmie 35Mhz i 40 Mhz. Posiada akumulatory żelowe, które pozwalają długie pływanie na jednym ładowaniu. Dzięki zamontowanym mocnym diodom, możemy nią pływać w nocy (diody zrzutu zestawu i 4 pozycyjne) Łódź posiada normalne ślady użytkowania, nad wodą była nie więcej niż 15 razy. W zestawie: łódź z pełną elektroniką Aparatura 2,4 Ghz, Pokrowiec na łódź, ładowarka.Bardzo polecam. A oto zdjęcia Cena jaka mnie interesuje to 1750 zł + przesyłka (do małej negocjacji,eśli chodzi o sposób odstarczenia-zależny od kupującego, ale preferowałbym odbiór osobisty, ponieważ przesyłka jest ciężka). Więcej informacji na PW.Pozdrawiam. Edited April 19, 2013 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
martyneczka Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Witam. Mam na sprzedaż łódź do wywozu zanęty Feeder Boat II. Jest to Polska solidna konstrukcja o wymiarach: długość 73 cm szerokość 48 wysokość 29 waga 11kg. Konstrukcja pozwala na pływanie na średnich falach na jeziorze. Może przewozić 8 kg (informacje producenta), ale osobiście nie przekraczałem 3 kg. Łódź posiada aparaturę działającą w paśmie 2,4 Ghz, dzięki czemu łodzią nie może sterować nikt inny prócz nas, jak to może się zdarzyć przy paśmie 35Mhz i 40 Mhz. Posiada akumulatory żelowe, które pozwalają długie pływanie na jednym ładowaniu. Dzięki zamontowanym mocnym diodom, możemy nią pływać w nocy (diody zrzutu zestawu i 4 pozycyjne) Łódź posiada normalne ślady użytkowania, nad wodą była nie więcej niż 15 razy. W zestawie: łódź z pełną elektroniką Aparatura 2,4 Ghz, Pokrowiec na łódź, ładowarka. Bardzo polecam . A oto zdjęcia Cena jaka mnie interesuje to 1750 zł + przesyłka (do małej negocjacji,eśli chodzi o sposób odstarczenia-zależny od kupującego, ale preferowałbym odbiór osobisty, ponieważ przesyłka jest ciężka). Więcej informacji na PW. Pozdrawiam. Witam prosze o info czy lodka zostala sprzedana meil djromano@wp.pl pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts